« Takaisin

Tikkurila Festivaali kiinnittää Cheekin juhlavuoden pääesiintyjäksi


Kuva: Jonas Lundqvist

–Suomen musiikkikentän kirkkaimman tähden ainoa pääkaupunkiseudun festarikeikka nähdään Vantaalla!

Viidettä festivaalikesäänsä 20.−21.7.2018 Hiekkaharjun Urheilupuistossa, Vantaalla juhlistava Tikkurila Festivaali on julkaissut pääesiintyjänsä – ja kuka muu se muka onkaan kuin Cheek! Mikäli Cheekin ura loppuu syksyllä, kuten artisti itse on ilmoittanut, jää Tikkurila Festivaalin veto siinä tapauksessa uran viimeiseksi pääkaupunkiseudun festarikeikaksi. Vuoden 2017 loppuunmyytyyn tapahtumaan saapui paikalle ennätykselliset 25 000 festarikävijää yli 70 eri paikkakunnalta.

Suomalaisten sydämiin räpännyt ainutlaatuinen supertaituri Cheek on lähes kaikilla mittareilla maamme suosituin artisti. Hän on muun muassa Spotifyn Suomen striimatuin artisti, hänellä on eniten kultaa myyneitä kappaleita ja lisäksi hyllyllä komeilee jo 11 Emma-palkintoa loppuunmyydyistä stadionkeikoista puhumattakaan. Koko maailman mittakaavassa tämä legenda on ensimmäinen artisti tällä planeetalla, jonka kappaleet ovat vallanneet Spotifyn koko kärkikymmenikön. 

Vaikka timantit ovatkin ikuisia, on artisti ilmoittanut päättävänsä upean uransa loppuunmyydyissä Valot Sammuu -konserteissa Lahden Mäkimontussa tulevan kesän lopussa. Cheek on toteuttanut viime vuosien aikana unelmansa viimeisestä trilogiasta, johon kuuluvat elämänkerrallinen Alpha Omega -albumi, elämäkertakirja JHT Musta lammas sekä tammikuun lopussa julkaistava elämäkerrallinen elokuva Veljeni vartija

On kunnia-asia, että saamme maamme kirkkaimman tähden 5-vuotisjuhlafestareidemme pääesiintyjäksi. Tiimimme arvostaa Cheekiä ja hänen upeaa uraansa erittäin paljon”, Tikkurila Festivaalin perustaja Jan Grehn iloitsee.

Cheekin lisäksi Tikkurila Festivaalin stagella nähdään heinäkuussa muun muassa JVGKaija KooApulantaEvelinaElastinenJuha TapioJenni VartiainenOlavi UusivirtaTeflon BrothersRoope Salminen & KoiratLauri Tähkä sekä Pariisin Kevät. Lisää artistijulkaisuja on tiedossa kevään aikana.

« Takaisin