« Takaisin

Uusi taksisovellus parantaa palvelua Lahdessa

Lahden Aluetaksi Oy ottaa 21. helmikuuta käyttöön uuden mobiilisovelluksen, joka parantaa asiakkaiden palvelua.Taksimatkan tilaamisen, maksamisen sekä hinta-arvion lisäksi sovelluksen avulla saa reaaliaikaista matkaan liittyvää hyödyllistä tietoa.

Book A Taxi -sovellus ladataan matkapuhelimeen ilmaiseksi sovelluskaupasta.Palvelun käyttäminen on samoin maksutonta.
   – Käyttö on tehty mahdollisimman helpoksi, toteaa Lahden Aluetaksin toimitusjohtaja Timo Ahokanto.
   Sovellus paikantaa asiakkaan automaattisesti. Tämän lisäksi asiakas voi tarkentaa kartalta sijaintinsa.    Lisäksi sovelluksen avulla voi lähettää suoraan tilauksen vastaan ottaneeseen autoon muuta tietoa: esimerkiksi ohjeistaa taksin ajamaan oikean porraskäytävän eteen tai kertoa, että asiakkaan oma saapuminen autolle viivästyy.
   – Kuluttajan kannalta tervetullut ominaisuus liittyy matkan hintaan, josta saa arvion jo ennen tilausta. Kun sovellukseen syöttää kohdeosoitteen, palvelu kertoo matkan arvioidun hinnan, Ahokanto mainitsee.

Saapuva taksi näkyy kartalla

Asiakkaan tehtyä tilauksen, palvelu kertoo, mikä auto on ottanut tilauksen vastaan. Palvelun karttapohjalla näkyy auton sijainti reaaliaikaisesti.

– Uskon tämän olevan asiakkaille mieluisa ominaisuus. Turha miettiminen ja arvailu jää pois, kun auton tuloa pystyy seuraamaan ja tunnistamaan oman varauksen auton, Ahokanto sanoo.
Kun auto on saapunut asiakkaan luo, siitä tulee tekstiviestillä tieto tilaajan kännykkään.
Matkan asiakas voi maksaa normaalisti itse haluamallaan maksutavalla. Sovellukseen voi tallentaa myös asiakkaan maksukortin tai Lahden Aluetaksin taksirahan tiedot, jolloin maksu veloitetaan kortilta matkan päätyttyä. Maksaminen on turvallista, koska korttitiedot on tallennettu maksujen välittäjän palveluun. Matkan jälkeen asiakas saa kuitin sekä sovellukseen että sähköpostiosoitteeseensa.

Book A Taxi toimii aluksi Lahden kaupungin alueella  ja laajenee myöhemmin toimimaan koko Lahden Aluetaksin toimialueella. 
Taksin voi jatkossakin tilata puhelimella sekä myös valtakunnallisella Valopilkku-sovelluksella.

– Tällainen monikanavaisuus on asiakkaidemme etu. Jokainen voi valita tilaustavan, joka itselle kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopii, painottaa toimitusjohtaja Timo Ahokanto.

Lahden Aluetaksi Oy on päijäthämäläinen tilausvälitysyhtiö. Se välittää taksitilauksia alueen taksiautoille. Kaikkiaan välityksen piirissä on yli 240 taksiautoa Päijät-Hämeessä.

« Takaisin